DoCoS Zaterdag: thuis tegen LSVV en Kagia

Het eerste zaterdagelftal van DoCoS speelt de twee komende zaterdagen thuis: eerst de derby tegen LSVV en dan om de periodetitel tegen Kagia.

Voor het eerst sinds half januari speelt DoCoS Zaterdag weer een thuiswedstrijd; zaterdag 22 maart staat de derby op het programma tegen de studenten van LSVV ’70. De bezoekers hebben de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. In het studentenkamp gloort weer hoop nu het beter weer wordt. DoCoS is daarmee gewaarschuwd. Eerder dit seizoen speelde DoCoS met 2-2 gelijk bij LSVV. Vorig seizoen, toen beide ploegen nog uitkwamen in de 4e klasse, leed DoCoS thuis tegen LSVV toen zijn enige nederlaag. Grote vraag dus zaterdag: wint DoCoS dit keer wel voor eigen publiek tegen LSVV?

Met een schuin oog wordt er al gekeken naar volgende week zaterdag, 29 maart. Dan ontvangt DoCoS kampioenskandidaat Kagia uit Lissebroek. Inzet van deze inhaalwedstrijd is de tweede periodetitel. Bij een gelijkspel of winst tegen Kagia is DoCoS winnaar van de tweede periode. In dat geval mag het team van trainer Joop Lankhaar gaan spelen om promotie naar de 2e klasse. Kagia op zijn beurt kan zich in deze inhaalwedstrijd geen puntverlies permitteren in de strijd om het kampioenschap van de 3e klasse.

Kortom, twee interessante thuiswedstrijden voor DoCoS Zaterdag: eerst de derby tegen LSVV en dan de strijd tegen Kagia om het binnenslepen van de tweede periodetitel

Noteert het in uw agenda: beide wedstrijden, op zaterdag 22 en zaterdag 29 maart, beginnen om 14.15 uur op het veld van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg in Leiden.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq