DoCoS zoekt ambitieuze hoofdtrainer

DoCoS heeft de vacature voor een nieuwe hoofdtrainer opengesteld. Belangstellende hoofdtrainers dienen te reageren uiterlijk 14 januari 2018.

LEIDEN, 30 december 2017 – DoCoS heeft de vacature voor een nieuwe hoofdtrainer opengesteld. Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer bij DoCoS kunnen zich tot 14 januari 2018 melden door het insturen van een sollicitatiebrief en een cv. De functie is vacant omdat Nico van der Salm aan het einde van het seizoen na vier seizoenen afscheid neemt als hoofdtrainer van DoCoS.

DoCoS is in 2011 begonnen met prestatievoetbal in het zaterdagvoetbal. In het tweede seizoen, in 2013, werd DoCoS kampioen onder leiding van Joop Lankhaar en promoveerde naar de derde klasse. In 2016 behaalde DoCoS onder leiding van Nico van der Salm het kampioenschap in de derde klasse en promoveerde naar de tweede klasse. De ambitie van DoCoS reikt verder. Vanaf 2020 wil DoCoS in de eerste klasse voetballen. Daarom zoekt DoCoS een hoofdtrainer die deze ambitie wil helpen realiseren. De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van de eerste elftalselectie van DoCoS. Tevens wordt van hem verwacht dat hij oog en aandacht heeft voor het talent uit eigen gelederen. Het tweede selectieteam van DoCoS speelt in de reserve derde klasse. De JO19-1 speelt in de eerste klasse. DoCoS behoort tot de twee grootste voetbalverenigingen van Leiden, heeft 15 seniorenteams, 20 juniorenelftallen en 19 pupillenteams en telt bijna 900 leden.

Minimaal UEFA B

DoCoS zoekt een hoofdtrainer die minimaal een trainersdiploma heeft op het niveau UEFA B inclusief een geldige licentie. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij communicatief sterk is en met een positieve voetbalaanpak in samenwerking met de begeleidende technische staf de seniorenselectie optimaal weet te motiveren en te ontwikkelen.

Sollicitatiebrieven met motivatie en cv dienen verstuurd te worden uiterlijk 14 januari 2018 aan voorzitter Jasper van Marwijk, per mail:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq