DoCoS zoekt assistent-scheidsrechter voor eerste elftal

DoCoS zoekt voor het eerste elftal een nieuwe grensrechter, of te wel assistent-scheidsrechter.

LEIDEN, 22 april 2022 – DoCoS is voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe grensrechter, oftewel zoals het tegenwoordig heet: assistent-scheidsrechter.

De grensrechter heeft de functie om de scheidsrechter te assisteren. Er zijn er twee, een bij elke zijlijn, en een te leveren door DoCoS, de ander door de tegenstander. De grensrechter, of te wel assistent-scheidsrechter geeft aan waar en wanneer de bal uit het spel gaat en welk elftal het recht heeft om in te gooien. Van hem wordt ook verwacht om de scheidsrechter te assisteren bij het beoordelen van buitenspelsituaties.

Gezocht

Voor DoCoS 1 zoekt de begeleidingsstaf een vaste of meerdere deeltijd-grensrechters (m/v). Heb je affiniteit met het spel en zijn regels, ben je fysiek in staat om met de mannen in het veld mee te lopen langs die zijlijn meld je dan aan bij de begeleidingsstaf van DoCoS, in het bijzonder bij Dennis Stuifzand. Mailen naar mag ook.

Naast alle verplichtingen tijdens en rond de wedstrijd, die bij de senioren 2 x 45 minuten duren, is het ook belangrijk dat je van gezelligheid houdt en dat je onderdeel wil vormen van een heel begeleidingsteam.

Voorwaarden:

* vast of per deeltijd beschikbaar op de zaterdag

* minimaal 18 jaar

* man of vrouw

* kennis van de spelregels

* houden van gezelligheid in een prestatieve omgeving

* deel willen uitmaken van een leuk begeleidingsteam

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq