Drie jubilarissen gehuldigd tijdens winterbbq

DoCoS huldigt drie jubilarissen tijdens de winterbbq omdat zij meer dan veertig jaar lid zijn de vereniging.

LEIDEN, 6 februari 2018 – Drie jubilarissen worden tijdens de winterbbq van zaterdag 10 februari alsnog gehuldigd. Rinus Gravekamp is 50 jaar lid en dus een gouden jubilaris. Jos van Meegen is 40 jaar lid en Dick van Paridon wordt ook gehuldigd omdat hij meer dan 50 jaar lid is, om precies te zijn 56 jaar lid.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van DoCoS was dit drietal niet in de gelegenheid of niet uitgenodigd om gehuldigd te worden. Negen andere leden zijn in januari gehuldigd omdat zij meer dan veertig jaar lid zijn. De huldiging van Rinus Gravekamp, Jos van Meegen en Dick van Paridon vindt op 10 februari bij aanvang van de winterbbq plaats, zo rond de klok van 18 uur.

Ledenadministratie

DoCoS heeft twee jaar geleden een begin gemaakt met het huldigen van jubilarissen. Dat is jarenlang niet gebeurd omdat de ledenadministratie een fors aantal jaren geleden verloren is gegaan. Het bestuur heeft in het voorjaar van 2016 besloten dat het van belang is om jubilarissen te huldigen, om zo de waardering uit te spreken voor leden die langjarig lid zijn van DoCoS. De penningmeester en de administratie zijn oen aan de slag gegaan om de ledenadministratie op orde te krijgen. En om zo te beginnen met het huldigen van de leden die meer dan 40 jaar lid zijn. Dat is gebeurd op de nieuwjaarsreceptie van 2017 en vervolgens ook op 6 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2018.

Eerlijkheid

Aanvankelijk zouden Ton van Kampen en Bert van Boheemen ook worden gehuldigd maar beide leden gaven aan dat zij nog geen veertig jaar lid zijn. Deze eerlijkheid van deze twee leden wordt ten zeerste op prijs gesteld. Het onderstreept volgens het bestuur de waarde en de betekenis van het langjarig lidmaatschap van DoCoS, bijna de grootste voetbalvereniging van Leiden.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de huldiging van de jubilarissen tijdens de winterbbq op 10 februari in de kantine van DoCoS.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq