Drie October: alle jeugdwedstrijden verplaatst, senioren op verzoek

Alle op 3 oktober geplande wedstrijden van de DoCoS-jeugdteams worden door de KNVB verplaatst. De duels van de senioren kunnen op verzoek worden verzet.

Leiden, 1 september 2015 – Vanwege de 3 October-viering in Leiden op zaterdag 3 oktober a.s. heeft de KNVB besloten alle wedstrijden van de jeugd van DoCoS te verzetten naar een maandag- of woensdagavond in september. De duels van DoCoS 1 en 2 blijven gepland op 3 oktober, tenzij in overleg met de tegenstander een eerdere speeldatum wordt gevonden. De overige seniorenteams kunnen een vrije dag aanvragen, maar moeten dan wel via de wedstrijdsecretaris zo snel mogelijk doen.

De KNVB heeft een 3-tal voordelen om zelf de jeugdwedstrijden van de zogeheten B-categorie – waarin alle jeugdteams van DoCoS horen – te verplaatsen naar september:

1. De wedstrijdsecretarissen hoeven het dan niet zelf te regelen;

2. Het inhaalweekend voor de herfstvakantie blijft dan beschikbaar, omdat de KNVB alle wedstrijden naar september verplaatst;

3. De uitslagen van de gespeelde wedstrijden kunnen gewoon meetellen voor de uiteindelijke indeling van de competitie die na de herfstvakantie start.

Senioren

De wedstrijden van DoCoS 1 en 2 kunnen niet worden uitgesteld en blijven op 3 oktober in het programma staan. Wel mag DoCoS in overleg met de tegenstander de wedstrijden van DoCoS 1 en 2 eerder spelen dan 3 oktober. DoCoS 1 speelt volgens het programma op 3 oktober tegen Hazerswoudse Boys. Volgens Leiden Amateurvoetbal worden de wedstrijden GHC – UVS en Leidsche Boys – Roodenburg al eerder dan 3 oktober gespeeld.

De overige seniorenteams, Zaterdag 3, 4 en 5, kunnen als ze dat willen verzoeken om een vrije speeldag te hebben op 3 oktober. Zij moeten dat via de wedstrijdsecretaris aanvragen en tijdig melden bij de KNVB. Per seizoen mag een team een paar keer een vrije speelronde vragen. De voor Zaterdag 3, 4 en 5 op 3 oktober geplande wedstrijden worden dan op een later moment in het seizoen ingehaald.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq