Drie vrijwilligers van het jaar gehuldigd

Drie vrijwilligers zijn onderscheiden met de trofee Vrijwilliger van het jaar 2015: Rob Ravensbergen, Jaap Wouters en Louise Pont.

Leiden, 6 juni 2015 – Drie vrijwilligers zijn tijdens de huldigingsavond onderscheiden met de titel Vrijwilliger van het Jaar: Louise Pont, Rob Ravensbergen en Jaap Wouters. Zij kregen de onderscheiding uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

Louise Pont, jarenlang coördinator voor het meisjesvoetbal, voormalig jeugdbestuurslid en voor diverse ondersteunende taken voor het meisjes- en het vrouwenvoetbal. Louise kon niet aanwezig zijn bij de huldigingsavond maar heeft de onderscheiding wel ontvangen.

Rob Ravensbergen, die net terug was met zijn team MC1 van een succesvol toernooi in Nieuwegein, is onderscheiden omdat hij al 15 jaar onafgebroken jeugdtrainer is in de DoCoS-jeugd. Al die jaren heeft Rob zich minstens twee keer per week voor training en op zaterdag als coach ingezet voor jeugdteams in de F, E, D en C-jeugd. Rob is daarmee de jeugdtrainer die het langst onafgebroken zich inzet voor het jeugdvoetbal van DoCoS. Rob kreeg uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk de onderscheiding vrijwilliger van het jaar (zie foto hieronder).

Jaap Wouters is al veertig jaar vrijwilliger bij DoCoS. Hij behoort de laatste jaren tot de vaste kern van barmedewerkers. Mede door de inzet van Jaap slaagt DoCoS er in om de kantine op doordeweekse avonden open te houden zodat spelers en trainers na afloop van hun training even gezellig kunnen bijkletsen. Vergaderingen kunnen worden gehouden en de bar blijft open tot na de vergadering. Jaap kreeg uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk de onderscheiding als vrijwilliger van het jaar (zie foto hieronder).

Rob Ravensbergen en Jaap Winters, twee van de 3 onderscheiden DoCoS Vrijwilligers, te midden van de jeugd van DoCoS.

Rob Ravensbergen (l.) met de onderscheiding Vrijwilliger van het Jaar die hij uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk mocht ontvangen

Jaap Wouters kreeg uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk tijdens de DoCoS huldigingsavond op 6 juni 2015 de onderscheiding Vrijwilliger van het Jaar.

Foto’s: met dank aan Sander Colnot

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq