E1 pakt het kampioenschap

DoCoS E1 is zaterdag door een 1-2 zege bij RKAVV onbereikbaar geworden voor de concurrentie en haalde daarmee de titel binnen.

Voor de E1 was de uitwedstrijd bij RKAVV de kans om het kampioenschap binnen te halen. Winst zou betekenen dat het team onbereikbaar zou worden voor de concurrentie. De thuiswedstrijd was overtuigend gewonnen, maar vandaag was het er op er onder. Op voortreffelijke wijze wist de E1 de zege te grijpen, zie voor een uitgebreid verslag de teampagina van DoCoS E1.

De 1-2 zege bij RKAVV betekende dat DoCoS E1 niet meer door de andere teams in te halen valt. De E1 heeft 13 van de 17 wedstrijden gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en slechts 1 keer verloren.

De felicitaties gaan naar Aziz, Eva, Robin, Ismael, Sebastiaan, Jeroen, Max, Bram en Dylano. De spelers en trainer Niels Verlaan en coach Ed Selier worden uiteraard gehuldigd tijdens de huldigingsavond van DoCoS op zaterdagavond 6 juni. In Leidschendam werd er na afloop van de behaalde zege al getoost op het kampioenschap.

Het bestuur van DoCoS feliciteert DoCoS E1 met de behaalde titel.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq