E7m & A2 koploper Brevinibokaal Jeugd

De combinatie van DoCoS E7m en DoCoS A2 is de koploper in de eerste tussenstand in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd. Dit duo scoort een gemiddelde van 2,66 punten. Op korte afstand volgt het duo van DoCoS E1 en DoCoS MC1, de teams van de trainers Marcel Prins en Rob Ravensbergen.

Op de derde plaats prijkt opnieuw een combinatie met een meisjesteam: DoCoS MD1 en C5. Dat is vooral te danken aan de ongekende zegereeks van DoCoS MD1. De top-3 van de tussenstand scoort allemaal een gezamenlijk gemiddelde van meer dan 2 punten. Er is nog een duo dat boven de 2 punten gemiddeld scoort: DoCoS F2 met DoCoS A2 die vierde staan met 2,22 punten.

De Brevinibokaal Jeugd is een prestatiebokaal voor het beste teamduo. Winnen kun je deze bokaal dus niet alleen. Ook het andere team, waarmee je een duo vormt, dient punten te halen. Het gemiddelde van beide teams bepaalt de score en daarmee de positie op de ranglijst van de Brevinibokaal Jeugd. Doel is bovendien dat je elkaart supportert en ondersteunt, bijvoorbeeld doordat oudere teams assisteren bij trainingen.

De volledige tussenstand van de Brevinibokaal Jeugd met nog 1 competitieronde te gaan voor de Kerst is als volgt:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq