Eerste thuisduel in 2016 tegen Oegstgeest

DoCoS speelt zaterdag zijn eerste thuiswedstrijd in 2016: op bezoek komt hekkensluiter Oegstgeest.

LEIDEN, 23 januari 2016 – DoCoS, nummer twee van de ranglijst, ontvangt zaterdag Oegstgeest. De bezoekers zijn de hekkensluiter in de derde klasse A. De inzet voor DoCoS in de ontmoeting is duidelijk: winnen om zo in het spoor te blijven van koploper Kagia. Bovendien is winnen nodig in de strijd om de tweede periodetitel. In deze periode gaat DoCoS op doelsaldo aan kop, maar heeft Kagia evenveel punten.

De start van de tweede seizoenshelft leverde voor DoCoS een puntendeling op bij Lugdunum. Oegstgeest verloor voor eigen publiek van Kagia en blijft daardoor hekkensluiter in de 3e klasse A. DoCoS verloor door het eigen gelijkspel en de winst van Kagia de nummer 1-klassering aan Kagia.

Lastige derby in Oegstgeest

Eerder in dit seizoen had DoCoS de handen vol aan Oegstgeest. DoCoS had de wedstrijd onder controle maar liet zich bij twee uitbraken van Oegstgeest verrassen en kwam dus met 2-0 achter. Na een intense inhaalrace werd eerst in de slotfase de stand gelijk getrokken waarna in de laatste minuut Rob van Noort de winnende treffer scoorde en zo de drie punten voor rekening op de lat liet bijschrijven.

De eerste thuiswedstrijd in 2016 van DoCoS wordt zaterdag 30 januari gespeeld op het veld van het sportpark van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg. Aanvang: 14.30 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq