Entree bij wedstrijden DoCoS 1

De toegangsregels bij thuiswedstrijden van DoCoS 1 zijn gewijzigd; er wordt dit seizoen bij de wedstrijden van het eerste elftal entree geheven.

Het bestuur heeft besloten dat er tijdens de thuiswedstrijden van DoCoS entree wordt geheven. In verband daarmee is het toegangshek van het sportcomplex dicht van een half uur voor aanvang (13.45) van de wedstrijd (14.15 uur) tot een kwartier na aanvang (14.30 uur). Tijdens dit uurtje is er een toegangsregeling aan het hek.

Bezoekers van de wedstrijden van het eerste elftal betalen entree: 4 euro (inclusief 1 consumptiebon). De entree wordt geheven bij de kassa’s aan de hoofdingang. Wie wil parkeren, kan dat gedurende dit tijdsblok doen aan de andere kant van de weg bij Holiday Inn. Wij proberen met tijdige signalering iedereen op deze parkeerplek te wijzen. De toegang voor ouderen (aow’ers zoals dat ook wordt genoemd) bedraagt 2 euro.

Leden van DoCoS hoeven geen entreegeld te betalen. Ook zij die voor een van de jeugdwedstrijden komen, wordt verzocht de auto bij Holiday Inn te parkeren. Wanneer een en ander a.s. zaterdag nog niet zo vlotjes verloopt, vragen wij uw medewerking.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq