F1 pupillen VTT Districtskampioenschap in Leiden

Leiden – Op het sportpark van DOCOS wordt op zondag 30 augustus het districtskampioenschap voor F1 teams uit KNVB district West II gehouden. Er worden minimaal 5 tickets verdeeld voor het NK F1 aan het einde van het seizoen. Het betreft het landelijke en populaire Voetbal Talenten Toernooi (VTT) dat sinds 2004 tot op heden heeft gebouwd aan inmiddels 70 toernooien komend seizoen in Nederland voor F1, E1, D1, C1, ME1, MD1, MC1 en MB1 teams. Tijdens een VTT wordt speciaal een sportiviteitskampioenschap bijgehouden en is de Gezonde Voetbalkantine actief.

Alle F1 teams uit KNVB district West II kunnen zich aanmelden voor dit districtskampioenschap via de website van het toernooi: www.voetbaltalententoernooi.nl. Op deze website vindt u ook allerlei informatie over het toernooi en de deelnamevoorwaarden. Er is in totaal plaats voor 16 teams en er zullen vooral eersteklasse en hoofdklasse F1 teams aanwezig zijn. Echter zijn ook lager geklasseerde teams welkom als een vereniging deelname wenselijk of nuttig vindt.

Enthousiasme is 1 van de sleutel tot succes en plezier, en het VTT speelt daar ook op in. Na de poule-wedstrijden in de ochtend spelen in de middag 8 teams vanaf de kwartfinale om het kampioenschap van district West II en 8 teams om het schaduwkampioenschap. Zo blijft het toernooi voor alle teams leuk, spannend, nuttig en leerzaam.

Organisator DOCOS heet alle F1 teams van KNVB district West II van harte welkom en mede namens het Voetbal Talenten Toernooi zijn alle teams met interesse welkom om zich in te schrijven voor het toernooi via de website. Het toernooi opent om 09.30 uur met de openingsceremonie (met Wilhelmus) en is direct na de finale van 16.30 uur met de gezamenlijke einceremonie (prijsuitreiking) afgelopen.

Website: www.voetbaltalententoernooi.nl

Facebook: Voetbal Talenten Toernooi

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq