Felicitaties voor kampioen DoCoS A3

DoCoS A3 heeft zaterdag op overtuigend wijze – zege van 1-9 bij RCL – het kampioenschap behaald. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd.

LEIDEN, 16 april 2016 – Zou DoCoS A3 kampioen worden? Zelf winnen was het belangrijkste maar even zo belangrijk was de ontmoeting op het begin van de middag tussen de achtervolgers GOL Sport en DSO. De Leidenaren wonnen en daarmee wist de A3 wat er bij RCL moest gebeuren: winnen! Dat gebeurde en hoe: met maar liefst 1-9 werd in Leiderdorp gewonnen en kroonde DoCoS A3 zich tot kampioen.

De prestatie van DoCoS A3 mag er zijn want het team onder leiding van Henk Ravensbergen is twee wedstrijden voor het einde van de competitie op overtuigende wijze kampioen. De voorsprong op nummer twee GOL Sport is 9 punten met nog twee wedstrijden te gaan. DSO werd door het verlies bij GOL Sport (10-3 voor de Leidenaren) zaterdagmiddag uitgeschakeld voor het kampioenschap. De A3 hoefde om helemaal zeker te zijn alleen nog maar te winnen bij het laaggeklasseerde RCL. DoCoS A3 deed dat zonder kampioenenvrees op overtuigende wijze met de cijfers 1-9.

Felicitaties namens het hoofdbestuur en jeugdcommissie voor spelers en begeleiding van DoCoS A3! (lees verder na de foto):

DoCoS A3 is daarmee de vierde kampioen van dit seizoen. Eerder werden DoCoS E1, DoCoS D4 en DoCoS MB1 kampioen.

De kampioenen en bekerwinnaars worden gehuldigd op zaterdag 18 juni bij DoCoS.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq