Felicitaties voor kampioen DoCoS D1

DoCoS D1 heeft vandaag het kampioenschap behaald door voor eigen publiek met 6-2 te winnen van Graaf Willem VAC. Spelers en begeleiding van DoCoS D1 van harte gefeliciteerd.

LEIDEN, 30 april 2016 – DoCoS D1 heeft zaterdag op overtuigende wijze het kampioenschap veroverd. Voor eigen publiek werd ruim gewonnen van Graaf Willem VAC: 6-2 na een 3-0 tussenstand bij rust. Spelers en begeleiding van DoCoS E3 van harte gefeliciteerd.

DoCoS D1 is met glans kampioen geworden. Onderweg werd er geen enkele wedstrijd verloren. Vier keer speelde het team gelijk. De beslissing in de titelstrijd met achtervolger Oegstgeest D1 viel in en rondom het Paasweekeinde toen de dubbel met Oegstgeest werd afgewerkt. Thuis eindigde deze topper in 0-0 maar in Oegstgeest won DoCoS D1 met 1-2 en nam daarmee een belangrijke drie punten voorsprong. De grote uitdaging werd vervolgens om de resterende vier wedstrijden te winnen om zo Oegstgeest op afstand te houden. Het team onder leiding van trainer Stefan Reekers klaarde deze klus op knappe wijze: Katwijk werd met 5-1 verslagen, Noordwijk met een 0-4 overwinning aan de zegekar gebonden en bij VVSB werd met 0-5 gewonnen. De laatste competitiewedstrijd mocht DoCoS theoretisch zelfs verliezen, omdat het doelsaldo een stuk beter is dan dat van Oegstgeest, maar DoCoS D1 maakte aan alle twijfels in de eerste helft al een eind. Bij rust leidde het team met 3-0, in de tweede helft liep de score op tot 6-0 en toen mocht Graaf Willem VAC zo waar nog twee keer de eer redden: 6-2! Feest! Het kampioenschap voor DoCoS D1 met bekers en taart.

(lees verder na de foto’s)

De cijfers van DoCoS D1 mogen er zijn: 18 wedstrijden, 14 keer gewonnen, vier keer gelijk, nul keer verloren, 46 punten en 61 doelpunten gemaakt en slechts 11 tegentreffers! Chapeau!

Huldiging op 18 juni

DoCoS D1 is de 9e kampioen bij DoCoS in dit seizoen. Eerder werden DoCoS E1, DoCoS D4, DoCoS MB1, DoCoS A3, DoCoS Zondag 2, DoCoS F8, DoCoS E3 en DoCoS C1 kampioen.

De kampioenen en bekerwinnaars worden gehuldigd op zaterdag 18 juni bij DoCoS. Ook wordt dan de top-3 van de Brevini Cup en de Brevinibokaal Jeugd uitgereikt. In de strijd om de Brevinibokaal Jeugd heeft de combinatie F8-A1 de beste papieren om te winnen. De strijd om de Brevini Cup gaat tussen Zondag 2 en DoCoS 1.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq