Felicitaties voor kampioenschap van Vrouwen 2

Zonder te spelen, heeft DoCoS Vrouwen 2 zaterdag het kampioenschap in de wacht gesleept.

Het is niet de leukste manier om kampioen te worden, maar de titel telt voor DoCoS Vrouwen 2. De enig overgebleven belager, SPV ’81 Vrouwen 1 uit Polsbroek (gemeente Lopik), moest zaterdag voor een inhaalwedstrijd op visite bij de nummer 3 van de ranglijst, SJZ Vrouwen 1 in Zoeterwoude. SJZ won met 3-1 van SPV ’81. Dat resultaat betekent dat met nog 1 wedstrijd te spelen DoCoS Vrouwen 2 niet meer achterhaald kan worden door SPV ’81. Het verschil bedraagt vier punten in het voordeel van DoCoS Vrouwen 2 die zaterdag 16 mei voor eigen publiek frank en vrij hun kampioenswedstrijd kunnen spelen tegen Rohda ’76 Vrouwen 2 uit Bodegraven.

Het bestuur van DoCoS feliciteert Vrouwen 2 met het behaalde kampioenschap. Bovendien gaan de felicitaties uit naar de vrouwen- en meisjesafdeling van DoCoS. Behalve Vrouwen 2 heeft ook de MC1, in de hoofdklasse van het district West II, de titel binnengehaald. De MC2 kan het kampioenschap volgende week behalen in Koudekerk.

DoCoS Vrouwen 1 nog in de race voor de titel

DoCoS Vrouwen 1 heeft ook nog een kleine kans op het kampioenschap. Bepalend is of er komende dinsdag 12 mei voor eigen publiek wordt gewonnen van koploper ROAC Vrouwen 1. Aanvang van deze voetbaltopper in de 5e klasse van het vrouwenvoetbal is 20 uur op sportpark De Mors.

Alle kampioenen worden uiteraard gehuldigd tijdens de huldigingsavond op 5 mei (meer informatie volgt op de site).

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq