Geen thuisduels voor DoCoS in februari

Het eerste elftal van DoCoS speelt in februari geen enkele officiële thuiswedstrijd. Het eerste duel op eigen bodem is op 5 maart tegen Floreant.

LEIDEN, 2 februari 2016 – Het eerste elftal van DoCoS speelt zijn eerste officiele thuiswedstrijd weer op 5 maart. Tegenstander is dan Floreant uit Boskoop. In de maand februari speelt het team van trainer Nico van der Salm alleen uitwedstrijden.

Op zaterdag 13 februari gaat DoCoS, koploper in de 3e klasse A, op bezoek bij naaste belager Kagia in Lissebroek. Op 20 februari speelt DoCoS bij Hazerswoudse Boys dat strijd om van de directe degradatieplaatsen af te komen. Beide wedstrijden tellen mee voor de tweede periode. In de tweede periode gaat DoCoS aan kop met drie punten voorsprong op Kagia, dat een wedstrijd, bij Rohda ’76, tegoed heeft.

De eerstvolgende thuiswedstrijd, op 5 maart tegen Floreant uit Boskoop, is de eerste wedstrijd in de derde periode. Aanvang van het duel tegen Floreant is 14.30 uur op het sportpark van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq