Gevraagd: Jeugdtrainers voor mini-F/MP, circuittraining E/F en circuittraining C/D

DoCoS is voor komend seizoen nog op zoek naar een aantal trainers:

Train(st)er mini-F / MP

DoCoS heeft op dit moment ongeveer 40 mini-F / MP spelers die op de woensdagmiddag een training krijgen in meerdere groepen. Het streven is om komend seizoen maximaal 16 spelers/speelsters per groep in te delen en op die manier voldoende aandacht te kunnen geven aan alle jongens en meisjes.

Vanwege het nog speelse karakter van deze 5/6-jarigen ligt de nadruk voor deze train(st)er op een rol als spelleid(st)er. Korte oefeningen met zoveel mogelijk balcontacten zullen de trainingen bepalen.

De train(st)er zal goed overweg moeten kunnen met jonge kinderen en de nodige troostende en bemoedigende schouderklopjes kunnen geven.

De MP train(st)er is bij voorkeur zoveel mogelijk bij de mini F competitie wedstrijden op zaterdag aanwezig als coach.

Trainingstijden: Woensdagmiddag van ongeveer 14:00 – 17:00 uur op kunstgras (exacte tijden nader te bepalen)

Circuittrain(st)er E-F

Ter versterking van de circuittraining voor de E en F teams is DoCoS op zoek naar een ervaren en gemotiveerde pupillen train(st)er. De niet-selectie E en F teams trainen op woensdagmiddag in circuitvorm. Deze train(st)er zal samen met de andere trainer(s) en een aantal stagiaires, onder leiding van de huidige circuittrainer, deze circuittrainingen voorbereiden en uitvoeren.

Van de circuittrain(st)er wordt niet verwacht dat hij/zij op zaterdag aanwezig is tijdens wedstrijden, de inzet is beperkt tot de trainingen.

Pupillentrainers diploma is niet vereist, maar wel een pré. Dit diploma kan eventueel wel gehaald worden gedurende komend seizoen. Ervaring als pupillentrainer is wel vereist.

Trainingstijden: Woensdagmiddag van ongeveer 14:00 – 17:00 uur op kunstgras (exacte tijden nader te bepalen)

Circuittrain(st)er C-D

DoCoS is op zoek naar een of twee junioren train(st)ers die de niet-selectie jongens- en mixteams in de C en D kunnen trainen in een circuit vorm. Deze teams zullen naast de circuittraining ook een teamtraining krijgen. Deze train(st)er zal de verantwoordelijkheid hebben om samen met de teamtrainer(s) en een aantal stagiaires deze circuittrainingen voor te bereiden en uit te voeren.

Van de circuittrain(st)er wordt niet verwacht dat hij/zij op zaterdag aanwezig is tijdens wedstrijden, de inzet is beperkt tot de trainingen.

Juniorentrainers diploma is niet vereist, maar wel een pré. Dit diploma kan eventueel wel gehaald worden gedurende komend seizoen. Ervaring als juniorentrainer is wel vereist.

Trainingstijden: Maandag- of dinsdagavond van ongeveer 18:00 – 20:00 uur (exacte tijden nader te bepalen)

Voor al deze trainersposities zal een passende vergoeding afgesproken kunnen worden.

Personen die interesse hebben in een van deze posities kunnen zich wenden tot de jeugdvoorzitter via .

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq