Gevraagd: selectietrainer voor DoCoS 2

DoCoS zoekt voor het nieuwe seizoen 2016-2017 een trainer voor het selectieteam DoCoS 2.

LEIDEN, 25 februari 2016 – Voetbalvereniging DoCoS zoekt voor het nieuwe seizoen 2016-2017 een trainer voor het selectieteam DoCoS 2.

De trainer van het tweede elftal is verantwoordelijk voor de trainingen van het tweede team, verzorgt de coaching en wedstrijd technische begeleiding van het tweede team en levert als trainer een bijdrage aan de ambities en doelstellingen van DoCoS, zoals geformuleerd in het Verenigingsplan van DoCoS.

De trainer van DoCoS 2 draagt bij aan het versterken en het zich ontwikkelen van de kwaliteit van de selectie en jeugd van DoCoS. De trainer is zo mogelijk ook beschikbaar om als technisch verantwoordelijke op te treden voor het Onder-23-team. Hij maakt met de hoofdtrainer en de trainer van de A1 deel uit van de technische staf van DoCoS.

Vereisten

DoCoS verwacht van de gevraagde trainer dat hij ervaring heeft als trainer van een seniorenselectieteam. De trainer is in staat om te gaan met het gegeven dat het tweede team altijd ondergeschikt is aan het eerste team. De coaching en training van het tweede team is gericht op het beter maken van spelers zodat zij de stap kunnen maken naar het eerste team.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met: Arjan van Empel, tel. 0651586009. U kunt uw reactie (cv plus motivatie) mailen naar:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq