Gezonde kantine: fruit voor E en F jeugd

DoCoS wil de leden een gezonde kantine bieden. Daarom is er voor de kinderen van E en F jeugd in de rust van de wedstrijd fruit en biedt de kantine steeds meer gezonde voeding.

LEIDEN, 25 november 2015 – DoCoS wil de leden bewust maken dat sport en bewegen ook vraagt dat je slim en gezond eet. Om de jeugd op dat pad te krijgen, is er in de rust van de wedstrijden van de E- en F-jeugd fruit voor de spelertjes van deze teams.

DoCoS verruimt – in samenwerking met de Sligro en de KNVB – het assortiment gezonde voeding in de kantine. Onder het motto Samen lekker bezig wordt fruit en gezonde voeding verstrekt aan de jongens en meisjes uit de E- en F-jeugd.

DoCoS stelt zich ten doel een voetbalclub te zijn voor presterende en recreatieve voetballers in een leuke, sociaal aangename omgeving. Daartoe hoort ook dat DoCoS vindt dat maatschappelijke doelstellingen die kunnen bijdragen aan een gezonde sportbeoefening worden gestimuleerd. Daarom is DoCoS enthousiast deelnemer van het project van Sligro en KNVB voor Samen Lekker Bezig en gezonde voeding en fruit. Voor meer informatie klik hier.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq