Grote Clubactie: duizend euro voor nieuwe doeltjes

De Grote Clubactie heeft duizend euro opgeleverd die worden gebruikt voor nieuwe doeltjes voor de kleinste jeugd van DoCoS. De meeste loten werden verkocht door Ryan Roeterdink.

LEIDEN, 8 januari 2019 – De verkoop van loten voor de Grote Clubactie heeft een bedrag van net iets meer dan duizend euro opgebracht voor DoCoS. Deze opbrengst wordt onder meer besteed aan trainingsfaciliteiten voor de jongste jeugd van DoCoS. De teamprijs gaat naar het team van de JO11-4.

De loten voor de Grote Clubactie zijn verkocht door leden van DoCoS. In totaal zijn er 421 loten verkocht. De actie toont daarmee de betekenis van DoCoS: Door Combinatie Sterk.

Teamprijs JO11-4

De meeste loten zijn verkocht door het team van de JO11-4. De spelers uit dit team verkochten 125 loten. Het team van de JO11-4 heeft daarmee de teamprijs, gesponsord door Bert Peet, gewonnen. De JO11-4 mag met het hele team gaan voetgolven in Leidschendam. De speler die de meeste loten verkocht was Ryan Roeterdink, ook uit de JO11-4. Hij verkocht 53 loten en kreeg daarom uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk toegangskaarten voor Duinrell.

Ryan Roeterdink, die de meeste Grote Clubactie-loten verkocht, en voorzitter Jasper van Marwijk.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq