Huldiging DoCoS-jubilarissen uitgesteld

De jaarlijkse huldiging van DoCoS-jubilarissen is uitgesteld. De reden: als gevolg van de lockdownregels in verband met de coronapandemie is de nieuwjaarsreceptie afgelast.

LEIDEN, 8 januari 2022 – De jaarlijkse huldiging van DoCoS-jubilarissen is uitgesteld. De reden: als gevolg van de lockdownregels in verband met de coronapandemie is de nieuwjaarsreceptie voor het tweede jaar op rij afgelast. Deze receptie en huldiging zou eigenlijk vandaag plaatsvinden.

De aftrap van het nieuwe jaar voor DoCoS is traditioneel de nieuwjaarsreceptie. Helaas heeft het hoofdbestuur moeten besluiten dat ook bij de aanvang van dit jaar deze receptie niet door kan gaan. Het betekent dat DoCoS voor het tweede jaar op rij niet in de gelegenheid is om de jubilarissen te huldigen. Deze huldiging zal op een later moment worden gehouden.

Jubilarissen 2021

Vandaag zouden de volgende jubilarissen worden gehuldigd: Joop Goossen, Dick van Paridon en Ton van Zijp, allen vanwege het 60-jarig lidmaatschap; Sjaak van Leeuwen vanwege het 50-jarig lidmaatschap; Remko Meijer en Jisk van der Horst vanwege het 40-jarig lidmaatschap en Roel Goddijn, Dennis Heringa, Herman Binnendijk, Toon van der Poel en Kees van der Linden, allen vanwege het 25-jarig lidmaatschap van DoCoS.

Jubilarissen 2020

Vorig jaar zouden worden gehuldigd: Frans van der Heijden vanwege het 65-jarig lidmaatschap; Nico van der Meel en Rob Röling, beiden in verband met het 60-jarig lidmaatschap; Bert van Bohemen, Ton van Kampen en Peter Westgeest, allen in verband met het 40-jarig lidmaatschap; Joost Stikkelorum, Wesley Heineman en Edwin Verhoogt vanwege het 25-jarig lidmaatschap van DoCoS. Nico van der Meel is afgelopen jaar helaas overleden.

Beste wensen

Het hoofdbestuur streeft ernaar dat we in de loop van 2022 de jubilarissen alsnog in het zonnetje kunnen zetten. Het hoofdbestuur wenst alle leden het allerbeste toe voor het nieuwe jaar!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq