Huldigingsfeest met live muziek

Het DoCoS-huldigingsfeest van 18 juni wordt opgesierd door livemuziek van zanger Rick Melissen.

LEIDEN, 10 juni 2016 – DoCoS huldigt op zaterdag 18 juni zijn kampioenen, beker- en prijswinnaars. Voor een feestelijke en muzikale omlijsting wordt gezorgd met een live-optreden van zanger Rick Melissen. DoCoS rekent op supporters, ouders en andere belangstellenden om van deze huldiging een mooi feest te maken.

De ontvangst en inloop van alle teams is voorzien vanaf 17.30 uur. De officiele huldigingsceremonie start na 18.30 uur. De afsluiting van de officiele huldigingsceremonie met en foto van alle kampioenen, prijs- en bekerwinnaars is voorzien rond 19.45 uur. Na de afsluiting van het officiele gedeelte start het informele feestgedeelte van de huldiging met livemuziek van Rick Melissen.

DoCoS heeft dit seizoen het recordaantal van tien kampioenen. De grootste blikvanger is het eerste elftal dat kampioen is geworden van de 3e klasse en promoveert naar de 2e klasse. Daarnaast zijn er nog negen teams kampioen geworden: F8, E3, E1, D4, D1, C1, MB1, A3 en Zondag 2. DoCoS C1 promoveert bovendien naar de 1e klasse. DoCoS A1 en B1 zijn geen kampioen geworden maar slaagden er wel in om te promoveren naar de 1e klasse. Ook de spelers van deze twee teams worden daarom gehuldigd. DoCoS MB1 slaagde er bovendien in om de KNVB beker West II te winnen!

Brevinibokaal Jeugd en Brevini Cup

Onderdeel van de huldigingsceremonie is ook de prijsuitreiking voor de top-3 van de Brevinibokaal Jeugd en de Brevini Cup. De Brevinibokaal Jeugd is een prestatiebokaal die alleen kan worden gewonnen door een teamduo onder het motto Door Combinatie Sterk. De spelers van zes teams vallen daarom in de prijzen: A1-F8, C1-D1 en A3-F1.

De Brevini Cup voor de senioren is een prestatiebokaal voor de seniorenteams. De top-3 bestaat dit jaar uit: Zondag 2, DoCoS 1 en Vrouwen 2.

Ouders, supporters, vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom om het huldigingsfeest en -ceremonie bij te wonen!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq