In DoCoS MO15 zit muziek, met dank aan Paul Verschoor

Het meidenteam onder 15 van DoCoS is zaterdag verrast met een muziekbox met discolamp. De grote wens van de meiden werd vervuld door marktkramenverhuurder Paul Verschoor.

LEIDEN, 10 september 2017 – Een bijna-ongeluk met een heel gelukkige afloop. Het overkwam het meidenteam-Onder 15 jaar van DoCoS. De ene zaterdag kwamen ze in een boot in de Leidse grachten met de schrik vrij, de andere week werden ze verrast met een grote wens: een muziekbox met discolamp.

Het teamuitje van de voetbalmeiden van DoCoS-MO15 en hun begeleiders werd op zaterdag 2 september fors verstoord. Bij de Vismarkt schoot de auto van marktkramenverhuurder Paul Verschoor over de rand en kwam met een wiel in de boot met de jonge voetbalsters terecht. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij.

Een week later, zaterdag, kwam Verschoor het goed maken met de jeugspeelsters van DoCoS. Hij kwam met zijn vrouw en dochtertje naar de kantine van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg. De meiden waren daar verzameld voor hun wedstrijd die in door de overvloedige regen letterlijk in het water was gevallen. Verschoor maakte van de gelegenheid gebruik om zijn verontschuldigingen voor het bijna-ongeluk van een week geleden aan te bieden. Hij vertelde dat hij zelf ook trainer is geweest bij meidenvoetbal en benadrukte hoe belangrijk wederzijds respect is, niet alleen in de voetbalwereld, maar ook daarbuiten. De voetbalmeiden luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Daarna werd het cadeau uitgepakt: een muziekbox met discolampen; de grote wens van het meidenteam.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq