Is Zaterdag 5 beter dan DoCoS 1?

De strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams gaat tussen Zaterdag 5 en DoCoS 1. Is Zaterdag 5 sterker dan het eerste elftal van DoCoS?

Leiden, 21 april 2017 – De strijd om de prestatiebokaal voor seniorenteams gaat dit seizoen tussen het eerste elftal en Zaterdag 5. Het verschil tussen beide teams is minimaal. Zaterdag 5 leidt bij het ingaan van de slotfase van de competitie met een voorsprong van 0,04 punten op het eerste elftal. De grote vraag wordt dus: is Zaterdag 5 dit seizoen een sterker elftal dan het eerste team van DoCoS?

De drie beste teams uit de strijd om de Brevini Cup worden op 10 juni tijdens de huldigingsavond gehuldigd. Het heeft er alle schijn van dat de top-3 vaststaat: Zaterdag 5, DoCoS 1 en Zaterdag 4, tenzij Vrouwen 1 in de slotfase van het seizoen onverwacht uit de hoek gaat komen!

De tussenstand ziet er als volgt uit, kijk ook waar jouw team staat:

Brevini Cup

Bestuur en jeugdcommissie danken hoofdsponsor Brevini voor het sponsoren van deze prestatieprijs. Brevini sponsort ook de prestatieprijs de jeugd, de Brevinibokaal Jeugd, die gewonnen kan worden door een teamduo.

De top-3 van de Brevinibokaal Jeugd en de Brevini Cup worden aan het einde van het seizoen gehuldigd op de huldigings- en slotavond van DoCoS op zaterdag 10 juni 2017. Noteer de datum in je agenda!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq