Iva van Duuren in KNVB-selectie

DoCoS JO13-1 speelster Iva van Duuren is geselecteerd door de KNVB-meisjesselectie Noord- en Zuid-Holland.

Leiden, 12 maart 2017 – DoCoS-JO13-1 speelster Iva van Duuren is door de KNVB geselecteerd voor de Meisjes onder 13 (MO13) – selectie van Noord- en Zuid-Holland.

Iva van Duuren is door DoCoS opgeleid. Zij begon haar voetballoopbaan in het seizoen 2009-2010 en voetbal al vanaf haar vijfde jaar. Dit seizoen komt Iva van Duuren uit in het eerste Onder-13-selectieteam, de JO13-1. Dit is wat tot afgelopen zomer de D1 was. Zij speelt daar tussen de jongens.

DoCoS heeft als beleid dat zeker in de pupillencategorieen meisjes en jongens zo veel mogelijk samen voetballen. Voor de meisjes heeft het als voordeel dat zij zich sneller kunnen ontwikkelen. Daarom biedt DoCoS de mogelijkheid om meisjes met ambitie en talent ook in de hoogste selectie-jongens-teams uit te komen. Iva van Duuren is aanvoerder van JO13-1.

(lees verder na de foto)

De selectie-wedstrijden en –trainingen voor de KNVB-MO13-selectie in Noord- en Zuid-Holland telt zestien speelsters, onder meer uit Capelle, Castricum, Den Haag, Ouderkerk, Naaldwijk, Amsterdam, Sassenheim en Katwijk.

Het bestuur en de jeugdcommissie van DoCoS wenst Iva van Duuren veel succes met de trainingen en wedstrijden op het sportcomplex van WVC in Weteringbrug.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq