Jaimy Ravensbergen stage bij Jong ADO

Jaimy Ravensbergen, speelster van het kampioenenteam DoCoS MB1, is door ADO Den Haag uitgenodigd voor een stageperiode bij Jong ADO Vrouwen.

LEIDEN, 18 april 2016 – Jaimy Ravensbergen, aanvalster en doelpuntenmaakster in het kampioenenteam van DoCoS MB1, is door ADO Den Haag uitgenodigd voor een stageperiode bij Jong ADO Vrouwen.

Jaimy Ravensbergen werd enkele maanden geleden door ADO uitgenodigd om stage te lopen in het schaduwteam van Jong ADO Vrouwen. De technische manager en trainer van ADO Vrouwen, Alex Scholten, heeft afgelopen weekend een gesprek gehad met Jaimy. In dat gesprek kreeg de DoCoS-speelster te horen dat de staf positief is over haar ontwikkelingen en prestaties en dat zij daarom vanaf nu een stage mag lopen bij Jong ADO.

De talenten van Jong ADO Vrouwen trainen bij RKAVV in Leidschendam. Trainer van Jong ADO Vrouwen is Arend Regeer.

DoCoS is trots dat een van de grootste talenten uit het meisjesvoetbal bij DoCoS voor deze stage is uitgenodigd. DoCoS heeft meisjesteams in de A, B en C- competitie. Bovendien spelen meisjes in de D-, E en F-competitie samen met jongens. Voor de ontwikkeling van het meisjesvoetbal is dat erg belangrijk.

DoCoS wenst Jaimy Ravensbergen veel succes in deze vervolgstage bij ADO, dat met het hoogste vrouwenteam in de eredivisie voor vrouwen speelt.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq