Jan Ram stopt als TC Jeugd DoCoS

Technisch coördinator Jeugd Jan Ram stopt aan het einde van het seizoen in zijn functie als verantwoordelijke voor de jeugdopleiding van DoCoS.

LEIDEN, 9 januari 2019 – Technisch coördinator voor de jeugdopleiding van DoCoS, Jan Ram stopt aan het einde van het seizoen als TC Jeugd.

De 58-jarige Jan Ram heeft aan het begin van het nieuwe jaar het bestuur van DoCoS laten weten na vier seizoenen in de functie als TC Jeugd van DoCoS te stoppen in deze functie. Jan Ram zet zich al bijna een heel voetbalsportleven met veel energie en enthousiasme in voor de opleiding en de jeugd van DoCoS. Aanvankelijk deed hij dat als trainer van de F- en E-pupillen, later ook van diverse juniorenteams, waaronder de toenmalige B1 en A1.

Sinds 2016 is Jan Ram als TC Jeugd verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van DoCoS. Hij is daarmee aan zijn vierde seizoen bezig als TC Jeugd van DoCoS. Jan heeft het bestuur te kennen gegeven het huidige seizoen te willen afmaken en daarna in deze functie te stoppen.

Het bestuur heeft het verzoek van de TC Jeugd ingewilligd en gaat daarom in de komende weken op zoek naar een nieuwe TC Jeugd, die invulling moet geven aan de jeugdopleiding van DoCoS en de doorstroming van de jeugd naar de selectie van tweedeklasser DoCoS.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq