Jeugd-coördinator Manon Pagnier plotseling overleden

DoCoS Jeugd-coördinator Manon Pagnier (48) is vrijdagmiddag onverwachts door een hartstilstand overleden.

LEIDEN, 6 november 2021 – Jeugd-coördinator Manon Pagnier (48) is vrijdagmiddag onverwachts overleden na een hartstilstand. De vlaggen hangen zaterdag bij DoCoS halfstok, bij alle wedstrijden wordt een minuut stilte in acht genomen en het eerste elftal van DoCoS speelt tegen DSO met rouwbanden. De DoCoS-feestavond die zaterdagavond zou plaatsvinden is geannuleerd en verplaatst naar 27 november 2021.

Manon Pagnier groeide in de afgelopen vijf jaar uit tot een zeer actieve jeugd coördinator en vrijwilligster bij DoCoS. Zij was een duizendpoot die alles regelde, die vrijwel elke dag op de club was. Vlak voor haar onverwachte overlijden was zij nog druk aan het overleggen met de voorzitter over de effecten van de nieuwe coronamaatregelen voor de wedstrijden van zaterdag. Manon Pagnier zorgde onder meer voor de ontvangst en de eerste aanmelding van nieuwe jeugdleden, zorgde er ook voor dat een nieuw lid snel en goed bij een team of elftal terecht kwam.

Maatje

Manon Pagnier deed die vrijwilligerstaken vooral samen met haar DoCoS-maatje Brenda Pauw. Samen vierden zij vorige week nog de 48e verjaardag van Manon. Een van de grootste activiteiten van de laatste maanden was het maken van de foto’s van alle DoCoS-leden voor de Jumbofotoactie. Avond en avond verbleven zij in de Co Henzing-jeugdontvangstkamer om honderden foto’s van alle (jeugd)leden van DoCoS te maken. Helaas zal Manon het resultaat van die gezamenlijke inspanningen nooit te zien krijgen.

Manon Pagnier verloor vorig jaar, vlak voor het uitbreken van de coronapandemie, haar partner John Visser. Manon laat een jonge zoon na. Het hoofdbestuur van DoCoS wenst Max, verdere familie en vrienden heel veel sterkte. Manon Rest in Peace (RIP).

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq