Schema Teamontvangst zaterdagen

Álle teams die op zaterdag spelen zullen twee of drie keer in het seizoen aangewezen worden om gedurende een deel van de zaterdag de teamontvangst op zich te nemen. Dit houdt in dat het team ervoor moet zorgen dat er 2 personen aanwezig zijn om de DoCoS teams en de gasten te ontvangen en onder andere te vertellen op welk veld ze spelen en van welke kleedkamer ze gebruik mogen maken. Per zaterdag zijn er drie ‘shifts’: 07:30 – 10:30, 10:30 - 13:30 en 13:30 - 16:30.

Tijdens de eerste shift zijn er een paar extra taken met betrekking tot het opstarten van de dag (b.v. vlaggen klaarzetten en kleedkamerverlichting aan doen) en zo ook voor de laatste ‘shift’ (b.v. vlaggen opruimen en kleedkamers controleren (voor zover al mogelijk)). De details van de taken staan beschreven in een nieuw “Teamontvangst instructie document” dat bij DoCoS zal liggen en er zal ook begeleiding zijn.

Om het zo duidelijk mogelijk te maken hebben we al voor het gehele seizoen een indeling gemaakt zodat er nu al duidelijk is wanneer welk team wanneer ingedeeld is. Het kan dus wel voorkomen dat het desbetreffende team net op dat moment een uitwedstrijd heeft. Het staat het team dan vrij om te ruilen met een ander team, maar het aangewezen team blijft de verantwoordelijkheid houden om voor 2 personen te zorgen. Het team moet van tevoren melden welke 2 personen er zullen komen middels het doorgeven van naam en telefoonnummer aan teamontvangst@docos.nl.

De teamleider zal de communicatie rondom de wedstrijdontvangst taken van zijn/haar team verzorgen.

Onderstaand is de indeling voor de teamontvangst voor seizoen 2017-2018. Noteer de data en tijden alvast in de agenda!