Jeugdvoetbaldagen bij DoCoS druk bezocht

Tijdens de herfstvakantie zijn de jeugdvoetbaldagen bij DoCoS zeer in de smaak gevallen.

Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen aan de Jeugdvoetbaldagen bij DoCoS. Bij DoCoS is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen zijn om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers.

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz.

In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving.

Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.

Gezien het grote plezier en de beleving zijn deze jeugdvoetbaldagen bij DoCoS onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding volledig in de smaak gevallen.

Tachtig jeugdvoetballers uit Leiden en omstreken gingen moe maar voldaan huiswaarts.

Jeugdvoetbalopleiding bedankt DoCoS voor de geweldige ondersteuning om deze jeugdvoetbaldagen succesvol te kunnen laten verlopen.

Met sportieve groet,

Mark de Horn

Coordinator Jeugdvoetbalopleiding

www.jeugdvoetbalopleiding.nl

06-48563540

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq