JO13-selectie in actie op vriendschappelijk zaaltoernooi

DoCoS JO13-1 heeft met Blauw Zwart en Noordwijk een leerzaam zaalvoetbaltoernooi gespeeld

LEIDEN, 15 januari 2018 -Op zondag 14 januari 2018 streden de Jeugd onder 13 selectieteams van Blauw-Zwart, DoCoS en Noordwijk in de zaal. Dit vriendschappelijke toernooi kende een doelpuntrijke poulefase waarna Noordwijk JO13-1 in de finale overtuigend won van DoCoS JO13-1. Ook voor Blauw-Zwart JO13-1 was eremetaal met een derde plek in de eindrangschikking.

Deze editie was een opvolging van een eerdere vriendschappelijke zaaltoernooi in Noordwijk. Alhoewel met de deelname aan het toernooi geen bekers te winnen zijn blijkt de prestige al genoeg om mooie potjes voetbal te zien. Vooral de wedstrijdvormpjes van 4 tegen 4 of 5 tegen 5 dragen hieraan bij. De 12 poulewedstrijden leverde maar liefst 98 doelpunten op, een moyenne van ruim 8 doelpunten per wedstrijd. Dan te bedenken dat de wedstrijden zonder scheidsrechters werden gespeeld.

De kruisfinales leverde spannende potjes voetbal op. Ook hier bleek de score nauwelijks te volgen met een telraam.De finale werd een wedstrijd met een mooie ambiance. Alle deelnemende teams keken toe hoe DoCoS en Noordwijk streden om de eerste plaats en de eer. Noordwijk was vaker doeltreffend en won daarmee het vriendschappelijke toernooi.

Voor wie de foto’s wilt bekijken is er een website vol met mooie actiefoto’s: https://sportfotomvo.weebly.com/14-01-2018-jo13-zaalvoetbal-blauw-zwart.html

Tekst: Remco Roman

Foto’s: Martin van Oostveen©

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq