Joukje van Zijp overleden

Joukje van Zijp, de echtgenote van DoCoS-penningmeester en oud-voorzitter Ton van Zijp, is vanmiddag overleden.

LEIDEN, 7 november 2015 – Joukje van Zijp (61) is vanmiddag overleden na een ziekbed waarmee ze begin dit jaar werd geconfronteerd. Joukje van Zijp was de echtgenote van DoCoS-penningmeester en voormalig DoCoS-voorzitter Ton van Zijp. Het bestuur van DoCoS condoleert Ton van Zijp met dit zware verlies.

Joukje van Zijp was een actief vrijwilligster van DoCoS. Zij was vanaf 1989 toen er gestart werd met het jaarlijkse Haring- en Wittebroodtoernooi lid van de commissie die dit fameuze Leidse voetbaltoernooi voor D-pupillen elk jaar op de laatste zondag van september bij DoCoS organiseert. Zij fungeerde tijdens dit jaarlijkse toernooi ook als gastvrouw in bestuurskamer en kantine, voor de ontvangst van teams en scheidsrechters.

Daarnaast was Joukje van Zijp ook tientallen jaren gastvrouw bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal van DoCoS, toen dat nog in de zondagcompetitie uitkwam. Zij vervulde die rol in de bestuurskamer van DoCoS waarmee zij mede zorg droeg voor een gastvrije ontvangst van de bestuurlijke vertegenwoordigers van bezoekende verenigingen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq