Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van DoCoS zijn dit jaar twee jubilarissen gehuldigd: Hans van Dijk en Stefan Schriek.

LEIDEN, 5 januari 2019 – Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van DoCoS zijn twee leden in het zonnetje gezet. Hans van Dijk en Stefan Schriek werden gehuldigd omdat zij 25 jaar lid zijn van DoCoS. Uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk kregen zij de DoCoS-speld en een bos bloemen.

Hans van Dijk en Stefan Schriek, twee zilveren jubilarissen zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie 2020 gehuldigd.

Hans van Dijk (66) is in 1994 lid van DoCoS geworden en begon als trainer en coach bij dochter Kim. Daarna is hij als trainer en coach betrokken gebleven bij de meidenteams. Hans van Dijk is momenteel trainer-coach van Vrouwen 2. Ook was hij een tijdlang scheidsrechter bij jeugdwedstrijden.

Hans van Dijk kreeg uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk een DoCoS-speld plus een bos bloemen.

Stefan Schriek (33) is op 8-jarige leeftijd lid geworden van DoCoS, doorliep de hele jeugdopleiding van DoCoS en is nog altijd actief in DoCoS Zondag 1.

Stefan Schriek kreeg uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk een DoCoS-speld plus een bos bloemen.

Jubilarissen

DoCoS is een vijf jaar geleden opnieuw begonnen met het huldigen van jubilarissen. DoCoS telt twee leden die meer dan 60 jaar lid zijn: Frans van der Heyden en Rinus van Brakel. Zeventien leden zijn 50 tot en met 59 jaar lid. Twaalf leden zijn 40 tot en met 49 jaar lid van DoCoS.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq