Kampioenschap voor MC2

DoCoS MC2 heeft vanavond het kampioenschap binnengehaald door met 0-2 te winnen bij Koudekerk. Het bestuur feliciteert spelers en begeleiding met de behaalde titel.

Koudekerk, 20 mei 2015 – De uitdaging voor DoCoS MC2 was op deze woensdag glashelder. Alleen winnen bij Koudekerk was goed genoeg om kampioen te worden. De meiden van de MC2 hebben dat op voortreffelijke wijze gedaan. Met een 0-2 zege gingen de drie punten naar Leiden, en daarmee ook het kampioenschap.

De basis had DoCoS MC2 op 2 mei gelegd in de topper tegen de andere titelfavoriet Rijnsburgse Boys MC2. DoCoS won toen met 6-0 tegen een club die zichzelf al zeker waande van de titel. DoCoS MC2 verkleinde daarmee de achterstand op Rijnsburgse Boys tot twee punten in de wetenschap dat DoCoS nog 1 inhaalwedstrijd te spelen had in Koudekerk. Rijnsburgse Boys was uitgespeeld en dus afhankelijk van DoCoS MC2 of die gelijk zouden spelen of verliezen in Koudekerk.

De meiden van de MC2 moet een compliment worden gemaakt dat zij onder deze druk er in zijn geslaagd om gewoon te winnen. Drie punten dus erbij en daarmee 1 punt meer dan Rijnsburgse Boys. Kampioenschap dus voor DoCoS MC2. En dat is een felicitatie voor spelers en begeleiding en de gehele meidenafdeling van DoCoS.

De kampioenen van DoCoS MC2 worden gehuldigd net als de andere kampioenen tijdens de huldigingsavond op zaterdag 6 juni. In Koudekerk werd er na afloop al een voorschot genomen op het titelfeest.

Foto: met dank aan Marcel Houwer

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq