Kampioensmedailles voor 6 DoCoS-teams

De spelers en speelsters van liefst 6 kampioensteams zijn door voorzitter Jasper van Marwijk gehuldigd met de kampioensmedaille van DoCoS voor het behalen van de titel in hun klasse in het seizoen 2014-2015.

Leiden, 6 juni 2015 – Zes kampioensteams zijn tijdens de huldigingsavond onderscheiden met de traditionele DoCoS-kampioensmedaille. De medailles zijn aan de spelers uitgereikt door voorzitter Jasper van Marwijk. De kampioenen in het seizoen 2014-2015 waren: F6, MC1, E1, Vrouwen 2, MC2 en F4.

De spelers en speelsters die aanwezig waren bij de huldiging zijn op de foto gegaan, zie hierna.

DoCoS F4 kampioen 2014-2015:

Het kampioensteam van DoCoS F4 bestond uit: Duncan Laurense, Samih Elyaakoubi, Roemer Blom, Kéano Schipper, Damian Ploeg, Dylan Montanje, Cas van Bohemen, Finn Borst en Tjeerd van de Kop

DoCoS MC2 kampioen 2014-2015:

Het kampioensteam van DoCoS MC2 bestaat uit de volgende speelsters: Jehanne Azier, Sam Bekkering, Anneloes van Dijk, Celine Houwer, Marlies Kager, Rozerin Kelekvan, Joella van Kerkhof, Jasmijn van der Laken, Dieke de Lange, Marin van Meegen, Pepijne van Rooijen, Simone van Veen, Fenna Walraven en Ishara Wolf.

DoCoS E1 kampioen 2014-2015:

Het kampioensteam van DoCoS E1 bestond uit: Aziz Tidjani, Bram van Bohemen, Dylano Bekooy, Eva Ram, Ismael Boussoufa, Jeroen Matthijssen, Max Becht, Robin Selier en Sebastian van der Laken.

DoCoS MC1 kampioen hoofdklasse West I 2014-2015:

Het kampioensteam van DoCoS MC1 dat kampioen werd in de hoofdklasse van het district West I (Utrecht en Noord-Holland) bestaat uit de volgende kampioenen: Lyn Barmentlo, Iris Dijkstra, Demi de Graaf, Nienke Guijt, Lindy van der Kaay, Lieske de Kleer, Maaike van Polanen, Eva van der Putten, Jaimy Ravensbergen, Lorna van Rooijen, Kim van der Straaten, Lola Teske, Annemijn Zemel, Coco van de Wijngaert en Aimee Goossens.

DoCoS F6 kampioen 2014-2015:

Het complete F6-kampioensteam bestond uit: Timo Vellinga, Beau Blankespoor, Jimme Walraven, David Zwaan, Kimberly van Egmond (meisje), Youri Hermsen, Wessel Paauw, Darbin Geli, Lynn Springer (meisje) en Elie Mutesi

DoCoS Vrouwen 2 kampioen 2014-2015:

Het kampioensteam van DoCoS Vrouwen 2 was tijdens de huldiging een weekend weg. De kampioensmedailles werden in ontvangst genomen door Sandra Zirkzee. Links: Hellen van der Weijden (bestuurslid vrouwen- en meisjesvoetbal bij DoCoS) en rechts: voorzitter Jasper van Marwijk.

De kampioenen van DoCoS Vrouwen 2 zijn: Vivian Baan, Patricia Bortuzzo, Tamara Hendrix, Denise James, Melissa Kies, Linda Muijs, Joeke Ravensbergen, Michelle Ravensbergen, Lisa Roodenburg, Saskia Scheffer, Mirjam Stolker, Priscilla de Vrind, Shirley Zandvliet, Chantal Zirkzee, Donata Dragonetti en Linda Fles.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq