Keeperstraining tijdens DoCoS Open Dag

Tijdens de DoCoS Open Dag van DoCoS Jeugd op zondag 1 september worden er twee keeperstrainingen verzorgd door eerste elftaldoelman Joris van Harmelen.

LEIDEN, 29 augustus 2019 – De Open Dag van de DoCoS Jeugd staat zondag 1 september helemaal in het teken van voetballen. Tijdens deze Open Dag worden er twee keeperstrainingen gegeven door eerste elftaldoelman Joris van Harmelen, de zogeheten Clinic Young Stars Keepers Academy.

Eerste elftalkeeper Joris van Harmelen opent dit seizoen bij DoCoS een keepersschool zodat jong keeperstalent zich kan ontwikkelen tot een goede doelman voor zijn of haar team. Ben je keeper en heb je zin in een prachtige clinic om te ontdekken hoe je beter kunt worden als doelman kom dan naar de Open Dag van DoCoS voor de keepersclinic. Er worden twee clinics gegeven: een om 12.10 uur en de ander om 13.10 uur. Beide clinics duren ongeveer 45 minuten.

Dus ben je keeper en zondag aanwezig tijdens de fantastische seizoenopening op DoCoS? Trek dan je keepershandschoenen aan en doe mee!

De Open Dag van DoCoS duurt zondag van 11 tot 15 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq