Keuken- en bar- vrijwilligers avond

Vrijdagavond 7 februari j.l. beetje later dan gepland start de keuken- en bar- vrijwilligers avond met een openingswoordje van voorzitter Jasper. Aanwezig ook enkele bestuursleden, vele vrijwilligers van keuken en bar en een flinke delegatie van Dames 2 en Dames 1.

Vanwege de flinke aanloop, rond de 45 deelnemers, is het gezelschap in twee groepen verdeeld. De ene activiteit is het proeven en geselecteren van de wijnen. De andere is het leren tappen voor de een en voor de andere het verversen van de bestaande tapervaring.

De sfeer was bijzonder goed en de activiteiten verliepen gemoedelijk. Rond half tien is iedere deelnemer met de wijn en de toog in aanraking geweest. Een geslaagde avond.

Proeven is zo leuk dat smaakt naar meer. Een spoedig op te richten Bar Commissie is de verwachting zal een nieuwe proefavond op zich nemen.

Hartelijk dank aan Linda, Timo, Paul en Calamity Jazz voor instructie, advies en de uitstekende sfeer Dank ook voor het begrip van de 20 trainers die een curcus bijwoonden van de KNVB, in de teamontvangst kamer.

Hoe laat ’t is geworden……

In de Bar Commissie? Vraag Joop naar de eerste vergadering. Geïntereseerde vrijwilligers voor een bar of keuken dienst stuur een bericht naar:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq