KNVB-bekerfinale in Rotterdam voor DoCoS MC1

DoCoS MC1 speelt de finale om de KNVB-beker op 30 mei in Rotterdam. De ploeg versloeg deze week in de halve finale SVS uit Capelle met 1-6.

De finale voor DoCoS MC1 om de KNVB-beker wordt gespeeld in Rotterdam. Plaats van handeling is het sportpark Faas Wilkes, vernoemd naar de Nederlandse voetballegende uit de jaren ’50, die furore maakte onder meer bij Internazionale en als de Cristiano Ronaldo van zijn tijd gold.

In de finale treft DoCoS MC1 als tegenstander Jodan Boys MC1 uit Gouda. De Goudse tegenstander eindigde de gewone competitie als derde in de hoofdklasse West I. DoCoS MC1, dat ook vorig jaar de KNVB-beker won, gaat daarmee als favoriet naar Rotterdam. DoCoS MC1 versloeg afgelopen week in de halve finale de kampioen van de hoofdklasse West I, SVS MC1 uit Capelle met 1-6.

DoCoS MC1, getraind en gecoacht door Rob Ravensbergen, onderstreepte daarmee het krachtsverschil tussen West I en West II. DoCoS MC1 behaalde afgelopen seizoen ongeslagen de titel in de hoofdklasse West I, na de overstap van West II naar West I. De finale in Rotterdam vindt plaats op zaterdag 30 mei om 13.00 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq