Kyan van den Berg slaagt voor DoCoS-scheidsrechterscursus

JO13-pupil Kyan van den Berg is geslaagd voor de interne DoCoS-scheidsrechtersopleiding.

LEIDEN, 22 mei 2019 – Kyan van den Berg, speler van DoCoS JO13-2, is geslaagd voor de interne scheidsrechtersopleiding van DoCoS. Het bijbehorende diploma heeft hij ontvangen uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

In het huidige seizoen was Kyan van den Berg de enige jeugdscheidsrechter die is opgeleid via de interne scheidsrechtercursus van DoCoS voor jeugdscheidsrechters. Hij slaagde met vlag en wimpel. De uiteindelijk toets met elf vragen beantwoordde hij foutloos. Daarnaast volgde hij met goed gevolg een spelregelavond en heeft hij meerdere wedstrijden gefloten. De begeleiding tijdens deze interne DoCoS-scheidsrechterscursus is gedaan door Stefan van der Weijden en Guido Scholtes, die binnen DoCoS de opleiding van jeugdscheidsrechters verzorgen.

Van links naar rechts: voorzitter Jasper van Marwijk, Kyan van den Berg met zijn zojuist ontvangen diploma voor de interne scheidsrechterscursus van DoCoS en Stefan van der Weijden, DoCoS-opleider en -coördinator scheidsrechters jeugd.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq