Laatste nieuws over coronavirus

DoCoS volgt de informatie van de KNVB over het coronavirus.

LEIDEN, 9 maart 2020 – DoCoS volgt over het coronavirus de informatie van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond). De bond heeft nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de ministeries die zich met de gevolgen van het coronavirus bezighouden. Wanneer er maatregelen door de overheid worden opgelegd die het voetbal raken, laten wij dat zo spoedig mogelijk weten.

Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Op deze site vind je alle actuele informatie hoe te handelen.

De KNVB (zie: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59484/het-coronavirus-en-het-amateurvoetbal-nederland) adviseert ook bij gebrek aan eigen deskundigheid om de adviezen van het RIVM te volgen, zoals geen handen schudden en niezen in de binnenkant van je elleboog.

Het bestuur van DoCoS volgt daarom de adviezen van het RIVM. Wanneer er extra specifieke maatregelen nodig zijn voor onze verenigingen, zullen wij de leden daarover informeren.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq