Landelijk Voetbal Talenten Toernooi bij DoCoS komende zondag

Aanstaande zondag wordt op ons sportpark het Voetbal Talenten Toernooi (VTT) gehouden. F pupillen teams uit KNVB district West I & West II, inclusief ons eigen team, spelen dan om het districtskampioenschap. NK tickets zijn er voor de kampioen en vice-kampioen (nummer 2). Ook de nummer 3, de sportiviteitskampioen en de schaduwkampioen maken kans op plaatsing voor het NK. Het VTT is een toernooi dat zich extra richt op kernwaarden zoals Gezonde Voeding en Sportiviteit en Teamgeest.

Tijdens het VTT zal de Gezonde Voetbalkantine actief zijn. Door gezondere voeding in de kantine worden de pupillen en junioren van voetballend Nederland beter gestimuleerd in de ontwikkeling van hun voetbaltechnische- en algemene talenten. Onze vereniging geeft hier invulling aan door het frituurvet uit te zetten, prik- en suikerdranken op te bergen en gezondere snacks en eten aan te bieden aan de kinderen, begeleiders, ouders en publiek.

De openingsceremonie van het Voetbal Talenten Toernooi start om 09.30 uur waarbij alle teams aan elkaar worden gepresenteerd en het toernooi wordt geopend met ons volkslied het Wilhelmus. De teams strijden in hun poule-wedstrijden voor een plaats in de kwartfinales van het kampioenschap in de middag. Zij die dat niet redden spelen vanaf de kwartfinales in de middag om het schaduwkampioenschap. Tijdens alle wedstrijden ontvangen de teams sportiviteitspunten: het team met de meeste punten zal aan het einde van het toernooi tijdens de eindceremonie tot sportiviteitskampioen worden bekroond.

U bent als supporter van ons team van harte welkom op het Voetbal Talenten Toernooi. De entree is vrij.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq