Lastige uitwedstrijd voor DoCoS

Voor DoCoS staat er zaterdag een lastige uitwedstrijd op het programma. De koploper gaat op bezoek bij Zwammerdam.

LEIDEN, 30 maart 2016 – Koploper DoCoS heeft zaterdag een lastige uitwedstrijd bij Zwammerdam. DoCoS speelde twee keer in Zwammerdam en kwam twee keer niet verder dan een gelijkspel. Bovendien heeft het elke ploeg uit de top-6 het dit seizoen lastig in Zwammerdam. Alleen DWO en CVC wisten er te winnen met minimale cijfers (0-1).

De maand april begint voor DoCoS met een uitwedstrijd in Zwammerdam. De gastheren gingen met een goed gevoel de Paasdagen in omdat zij op het nippertje het belangrijke duel in de strijd tegen de nacompetitie om degradatie tegen NSV ’46 met 3-4 wisten te winnen. Zwammerdam kreeg daardoor meer lucht maar kan nog altijd de punten heel goed gebruiken.

Voor koploper DoCoS wordt de wedstrijd in Zwammerdam de uitdaging om nu eindelijk een keer daar te winnen. De afgelopen twee seizoen kwam DoCoS in Zwammerdam niet verder dan een gelijkspel: 1-1 en 2-2. De grote vraag is dus wordt het deze keer een driepunter voor DoCoS?

Winnen in Zwammerdam is lastig. Van de top-7 op de ranglijst is DoCoS de enige ploeg die nog niet gespeeld heeft in Zwammerdam. Kagia en Koudekerk, de naaste achtervolgers van DoCoS, moesten in Zwammerdam genoegen nemen met een gelijkspel: Kagia (0-0) en Koudekerk (1-1). Zwammerdam speelde ook gelijk (1-1) tegen Lugdunum. Alleen DWO (0-1) en CVC Reeuwijk (0-1) wonnen met minimale cijfers in Zwammerdam. DoCoS won eerder dit seizoen voor eigen publiek met 4-0 van Zwammerdam.

Het duel Zwammerdam – DoCoS begint zaterdag 2 april om 14.30 uur op het sportpark aan de Spoorlaan in Zwammerdam.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq