Melvin Zweistra en Danny Oudhuizen nieuwe Hoofd Jeugdopleiding DoCoS

Danny Oudhuizen en Melvin Zweistra zijn de twee nieuwe Hoofd Jeugdopleiding voor DoCoS.

EIDEN, 27 februari 2020 – Melvin Zweistra wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van DoCoS voor de bovenbouw, zeg maar de jeugd van 13 tot en met 19 jaar die in 11-tallen voetbalt. Danny Oudhuizen wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van DoCoS voor de onderbouw, dat wil zeggen de jeugd onder twaalf jaar die in 6- en 8-tallen voetbalt. Het duo Zweistra en Oudhuizen is daarmee de opvolger van Jan Ram die na vier seizoenen komende zomer stopt als Hoofd Jeugdopleiding van DoCoS.

Melvin Zweistra (32 jaar) begint vol ambitie bij zijn club DoCoS aan zijn eerste job als Hoofd Jeugdopleiding. De oud-eerste elftalspeler van DoCoS is een man van de club; hij speelde in de jeugd van DoCoS en werd in 2016 met het eerste elftal kampioen in de derde klasse. Zijn jeugdopleiding genoot de talentvolle voormalig middenvelder onder meer bij Ajax, Feyenoord, UVS, ADO Den Haag en Quick Boys. In 2012 startte hij als jeugdtrainer bij UDO, in het seizoen 2018-2019 was hij verantwoordelijk als jeugdtrainer voor de JO17- en JO19-jeugd van DoCoS. Hij is nu nog werkzaam als jeugdtrainer van de JO16-jeugd van FC Oegstgeest.

Ajax-achtergrond

Danny Oudhuizen (34 jaar) is Hoofd Jeugdopleiding bij FC VVC in zijn woonplaats Nieuw-Vennep, ademt voetbal en is op allerlei manieren bezig met het opleiden van jeugdvoetballers. Zo runt de enthousiaste en ambitieuze Oudhuizen de eigen voetbalschool Ultimate Football Academy, organiseert internationale jeugdvoetbaltoernooien, en werkt samen met voetbalscholen uit het buitenland (onder meer Australië). Hij heeft ervaring als jeugdtrainer en heeft ook rondgelopen in diverse rollen (scout, coach, teammanager) in de jeugdopleiding van Ajax in Amsterdam.

Start

Melvin Zweistra (r.) en Danny Oudhuizen (l.) starten formeel in het nieuwe seizoen als HJO maar gaan zich de komende maanden al oriënteren en zullen zo veel als mogelijk worden betrokken bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq