Met je team naar ADO - Feijenoord? Bestel kaarten vóór 20 januari

Op zaterdag 25 januari 2014 speelt ADO Den Haag om 18:45 uur de thuiswedstrijdtegen Feyenoord. Deze topwedstrijd staat altijd garant voor Strijd, Passie, Haagse Bluf en Sfeer in het Kyocera Stadion! Een wedstrijd waar iedereen graag bijwil zijn!

ADO zou bij deze wedstrijd natuurlijk graag veel steun van al hun kleine supporters uit de regio willen zien. Speciaal voor verenigingen en basisscholen uit de regio biedt ADO Den Haag daarom de mogelijkheid om voor deze wedstrijd kaarten te kopen voor hun leden of leerlingen t/m 12 jaar. Voor ADO Den Haag – Feyenoord kosten kaarten voor jullie slechts €12,50 p.p.. De kaarten bieden toegang tot de Lex Schoenmaker Familie Tribune. Er geldt wel op=op, dus wees er snel bij!

Om gebruik te maken van de actie dienen er minimaal 15 kaarten afgenomen te worden. ADO wil daarbij wel weten met hoeveel kinderen jullie komen en met hoeveel begeleiders. Er mag per 2 kinderen maximaal 1 begeleider mee. Voor beide groepen zullen er aparte kaarten met een verschillende kleur worden gemaakt. Volwassenen kunnen niet naar binnen met een kinderkaart en andersom.

Meld je aan via en geef daarbij aan hoeveel kaarten je wilt. Als er samen meer dan 15 kaarten zijn kan ik jullie aanmelden.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq