Met Sponsorkliks voor de Sint helpt u ook DoCoS!

Voor de Sint aankopen doen? Als u dat via internet doet, kunt u DoCoS gratis steunen!

LEIDEN, 19 november 2015 – De Sint is in het land en u kunt hem en DoCoS helpen wanneer u uw Sintaankopen doet in webwinkels, zoals Bol.com en Wehkamp of bij de Dinnersite.nl, die aangesloten zijn bij Sponsorkliks.

Met Sponsorkliks kunt u zelf een financiele bijdrage leveren aan DoCoS, zonder dat het u een cent extra kost. Hoe werkt dat? Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een bedrag ter waarde van 75 procent van deze commissie wordt gestort door Sponsorkliks.nl op de rekening van DoCoS. Er is een ding voor nodig: als koper van bijvoorbeeld Sint-aankopen moet u via de site van SponsorKliks.nl naar bijvoorbeeld de site van Bol.com gaan. Alleen in dat geval keert Bol.com de commissie uit en profiteert DoCoS ervan. Wanneer u als koper rechtstreeks naar Bol.com gaat, wordt er geen commissie betaald.

Hoe sponsort u DoCoS?

Moeilijk is het niet! Ga naar de pagina https://www.sponsorkliks.com of tik sponsorkliks op uw zoekpagina. Er wordt gevraagd welke vereniging u wilt sponsoren, zie afbeelding:

Vervolgens tikt u de naam van DoCoS in. Als u dat hebt gedaan, klikt u op enter.

Vervolgens komt u op de pagina van de webwinkels die meewerken aan sponsorkliks.

U doet uw aankoop en krijgt bericht dat u DoCoS hebt gesponsord, kosteloos dus zonder extra kosten.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq