Michael van Voorthuijzen, DoCoS-voetballer van het jaar

Michael van Voorthuijzen uit het eerste elftal is gehuldigd als DoCoS-voetballer van het jaar 2016-2017.

LEIDEN, 20 juni 2017 – Michael van Voorthuijzen is vanavond door voorzitter Jasper van Marwijk gehuldigd als beste DoCoS-voetballer van het seizoen 2016-2017. De 31-jarige verdediger ontving een gouden schoen uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

Bij de foto: Michael van Voorthuijzen met de onderscheiding als beste voetballer van DoCoS in 2016-2017

De bekendmaking en uitreiking van de onderscheiding voor Michael van Voorthuijzen vond plaats tijdens de slotavond van de eerste-elftalselectie van DoCoS van het seizoen 2016-2017. Van Voorthuijzen was een van de belangrijke basiskrachten in het elftal van DoCoS dat in de 2e klasse debuteerde met een vierde plaats en een halve finale in de nacompetitie tegen ARC.

Bij de foto: Michael van Voorthuijzen ontvangt de Gouden Schoen voor de DoCoS-voetballer van het jaar uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

Tijdens de slotavond nam de selectie afscheid van de aanwezige vertrekkers: Roy Elkerbout, die terugkeert naar Oegstgeest, en Melvin van Gent die vertrekt naar RCL. Trainer Nico van der Salm bedankte beide spelers voor hun inzet en wenste Melvin van Gent toe dat hij volgend seizoen heel veel goede wedstrijden speelt, met uitzondering van de twee duels tegen DoCoS.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq