Nieuwe kledingplan DoCoS

Met ingang van het nieuwe seizoen is er voor DoCoS een nieuw kledingplan. Hier lees je meer informatie over het nieuwe kledingplan.

Kledingplan 2015

Leiden, 27 mei 2015 – DoCoS heeft met ingang van het nieuwe seizoen 2015-2016 voor alle jeugdleden en trainers en begeleiders opnieuw een gesponsord kledingplan waardoor de kosten voor het voetbaltenue beperkt blijven tot 40 euro bruikleenkosten per jaar. De kleding van dit kledingplan is gepresenteerd op 2 mei. Het kledingpakket is te zien in de vitrine in de kantine.

Wat krijg je voor 40 euro bruikleenkosten?

Het nieuwe kledingpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

1.Alle jeugdleden: tas, shirt, broek, paar sokken, reserveshirt en trainingspak.

2.Keepers krijgen een keepersshirt en een lange broek en uiteraard ook een trainingspak en een tas en sokken.

3.Ook de jeugdleiders en jeugdtrainers krijgen respectievelijk een leidersjas en trainingspak. Elk team heeft ook een teamtas voor de shirts.

Het tenue van het nieuwe kledingplan is bovendien voorzien van het nieuwe DoCoS-logo.

Dit kledingplan is mogelijk gemaakt door de volgende kledingsponsors: Brevini, HWS Verhuur, Wout Bergers Sport en van Marwijk Advies Groep.

Wanneer spullen te klein zijn of onverhoopt kapot, kan er geruild worden bij Wout Bergers Sport in de Haarlemmerstraat 232 in Leiden. Sokken kunnen niet worden geruild. Deze kunt u bij Wout Bergers kopen maar zullen ook in de kantine worden verkocht.

Trainingskleding: Voor alle jeugdselectie-elftallen is er een set trainingskleding beschikbaar. Deze set bestaat uit een broek, een shirt, een sweater en een paar sokken. De verplichte jaarlijkse bijdrage is € 25,00 p.p. per jaar. Deze trainingskleding zal eind augustus/begin september worden uitgedeeld zodra de selecties definitief zijn geworden. Deze kleding moet contant worden afgerekend.

Sponsoring trainingskleding: Heeft u interesse in het sponsoren van een elftal m.b.t. deze trainingskleding dan kunt u contact opnemen met de kledingcoördinator Fred Voorham voor de voorwaarden en kosten. Zijn mailadres is

Senioren Voor de senioren is er een afzonderlijke regeling. I.s.m. kledingcoördinator Fred Voorham kan een kledingpakket naar keuze worden samengesteld. Informeer naar de mogelijkheden en kosten :

De seniorenselectie van eerste en tweede elftal: wijkt enigszins af en wordt door kledingcoördinator begeleid.

Historie Kledingplan DoCoS

DoCoS zet met het nieuwe kledingplan de lijn voort die in 2004 is gestart. Toen werd de volledige DoCoS jeugdafdeling (ruim 550 jongens en meisjes en zo’n 125 trainers/begeleiders) van nieuwe gesponsorde kleding voorzien. Op dat moment een unieke gebeurtenis die veel opzien baarde en de landelijke media haalde, onder meer doordat Visser ’t Hooft een van de sponsoren was die het kledingplan mogelijk maakt. Na drie jaar was de kleding aan vervanging toe. Mede dankzij een aantal grote jeugdsponsors is DoCoS er in 2011 weer in geslaagd voor al haar jeugdleden nieuwe sporttenues, trainingspakken, windjacks en voetbaltassen aan te schaffen. De DoCoS jeugd loopt er daardoor perfect en uniform bij.

Incasso van bruikleenkosten

Elk DoCoS jeugdlid neemt automatisch deel aan het kledingplan. Voor het gebruik van de genoemde kleding en artikelen is jaarlijks een huurbedrag van € 40,- verschuldigd. Dit bedrag wordt gelijktijdig met de contributie geïncasseerd.

Uiteraard zijn er bepaalde “spelregels” aan het kledingplan verbonden. Deze spelregels en het bijbehorende sanctiebeleid van het kledingplan staan beschreven in het kledingreglement welke aan ieder kind is/wordt overhandigd bij de uitreiking van de kleding.

Het voorraadbeheer, de uitgifte en/of het ruilen van de kleding is in handen van Wout Bergers Sport, vestiging Haarlemmerstraat 232, te Leiden. U kunt het reglement voor het kledingplan lezen op de pagina “Reglement Kledingplan”

Heb je nieuwe voetbalschoenen, scheenkappen of andere sportartikelen nodig… bij Wout Bergers Sport ontvang je als DoCoS-lid sowieso 10% korting op alle sportartikelen en Wout Bergers Sport heeft daarnaast regelmatig extra DoCoS aanbiedingen in haar assortiment. Tot slot wil DoCoS ook via deze weg de sponsors die het jeugdkledingplan hebben mogelijk gemaakt nogmaals hartelijk danken.

De jeugdkledingsponsors zijn:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq