DoCoS start tweede seizoenshelft in Hoek van Holland

Gepost in Hoofdbestuur op donderdag, 31 januari 2019.

LEIDEN, 31 januari 2019 – DoCoS trapt zaterdag voor de tweede seizoenshelft af bij HVC ’10. In dertien wedstrijden, te beginnen met het duel in Hoek van Holland, staat DoCoS voor de opdracht om te stijgen op de ranglijst. De huidige twaalfde plaats betekent aan het einde van het seizoen nacompetitie om behoud.

DoCoS krijgt met HVC ’10 een lastige, ambitieuze tegenstander.De thuisploeg staat vijfde en wil in de buurt blijven van koploper Voorschoten ’97 dat de derby tegen nummer twee UVS speelt. HVC ’10 wil bovendien laten zien voor eigen publiek ook te kunnen winnen van DoCoS, nadat eerder in Leiden met 0-3 werd gewonnen. Bovendien wil HVC ’10 na vier thuiswedstrijden die gelijk gespeeld werden (tegen UVS, Valken ’68 en Sportclub Monster) en verloren ging (tegen Voorschoten ’97) laten zien dat er voor eigen publiek ook gewonnen kan worden.

Voor DoCoS belooft het daarom een lastige middag te worden. Tegelijkertijd heeft DoCoS nog wat goed te maken na de teleurstellende nederlaag bij hekkensluiter TAVV. Twee weken geleden verloor DoCoS namelijk in Ter Aar met 4-0. In de strijd voor een goed resultaat in Hoek van Holland moet DoCoS het ook nog doen zonder aanvaller Ronnie de Roode die er niet bij is vanwege zijn schorsing naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd tegen Berkel. Dit gestaakte duel wordt op 2 maart uitgespeeld.

Aftrap

De aftrap van HVC ‘10-DoCoS is om 14.30 uur op het sportpark van HVC ’10 aan de Rondgang in Hoek van Holland.