Nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2020

Gepost in Hoofdbestuur op maandag, 23 december 2019.

LEIDEN, 23 december 2019 – De traditionele nieuwjaarsreceptie van DoCoS met huldiging van jubilarissen vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020. De inloop van de receptie is vanaf 17 uur. Om 18 uur houdt voorzitter Jasper van Marwijk een nieuwjaarstoespraak en worden de jubilarissen gehuldigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden er twee leden gehuldigd omdat zij 25 jaar lid zijn van DoCoS, te weten Hans van Dijk en Stefan Schriek. Dick van der Meij, die al vele jaren actief is op de achtergrond als trouwe vrijwilliger voor de website, mag niet onvermeld blijven omdat hij 50 jaar lid is van DoCoS maar hij heeft aangegeven niet bij de huldiging aanwezig te zijn.

Jubilarissen

DoCoS is vijf jaar geleden opnieuw begonnen met het huldigen van jubilarissen, nadat de huldiging van jubilarissen lange tijd is uitgebleven doordat de ledenadministratie door brand in het ongerede was geraakt. DoCoS telt twee leden die meer dan 60 jaar lid zijn: Frans van der Heyden en Rinus van Brakel. Zeventien leden zijn 51 tot 59 jaar lid. Twaalf leden zijn 41 tot 50 jaar lid van DoCoS.

Het bestuur van DoCoS nodigt alle leden en in het bijzonder de jubilarissen van de afgelopen jaren van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie van DoCoS. Deze vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020. De deuren van de kantine zijn geopend vanaf 17 uur. Om 18 uur houdt voorzitter Jasper van Marwijk zijn nieuwjaarstoespraak en worden de jubilarissen gehuldigd. Het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie duurt tot 19 uur.