Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden januari 2014

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 60, januari 2014

Module Pupillen en Voetballen bij SEV afgesloten met 20 geslaagde cursisten

In januari 2014 werd er vanuit het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden bij SEV in Leidschendam wederom een cursus-Module Pupillen en Voetballen gegeven. Gedurende deze module leert de coach vooral de praktische kant van het werken met pupillen. In 3 avonden geeft de Regionale jeugdopleiding ADO Den Haag inzicht in de eigen visie binnen de jeugdopleiding en geeft men de coach handvatten voor eigen gebruik binnen zijn of haar eigen vereniging. De Onderwerpen die behandeld werden middels een theoretisch en praktisch gedeelte waren : Trainen (voorbereiden, praktijk en evalueren), Wedstrijd (bespreking. Speelwijze, opstelling, warming-up), Coachen (wat, hoe en wanneer coachen), Begeleiding (spelers, ouders, collega’s en bestuur).

Zowel de docenten Marvin van der Valk en Jean-Paul van Mierlo van ADO Den Haag als de begeleiding en cursisten van SEV waren wederom erg enthousiast over de module. De derde cursusavond is deze keer op de Jeugdopleiding van ADO Den Haag gehouden waarbij de aankomende trainers van SEV de training van ADO Dan Haag < 13 heeft bijgewoond. Tevens werd er ingegaan organisatie van de Jeugdopleiding en de mogelijkheden rondom wedstrijdanalyses met behulp van audio-visuele middelen.

In de eerste week van februari start alweer de volgende cursus bij svv Scheveningen met 17 deelnemers van svv Scheveningen en 7 deelnemers vanuit Blauw Zwart.

Finaledag Netwerkcup op zondag 23 maart 2014 in het Kyocera Stadion!

Op zondag 23 maart zullen in het Kyocera Stadion de finale-wedstrijden om de Netwerkcup worden gespeeld. M.b.t. de kwart en halve finales zijn nog niet alle wedstrijden ingepland. De teams/clubs leggen deze in nader overleg zelf vast. Datum/tijd en locatie van de vastgestelde wedstrijden plus de uitslagen worden doorgegeven aan .

De wedstrijden dienen door neutrale scheidsrechter te worden geleid.

Het programma zover bekend is als volgt:

Loting E-Pupillen 7*7

Kwartfinales te spelen in de maand februari 2014:

W1: hsv Escamp – DoCoS, dd 15-02-2014, aanvang 11.30 uur

W2: Forum Sport – RKAVV, dd. 18-02-2014, aanvang 16.30 uur.

W3: Ter Leede – Verburch, dd. ?

W4: DSO – Laakkwartier, dd.15-02-2014, aanvang 09.45 uur

De halve finales te spelen in de eerste/tweede week van maart 2014:

Winnaar W4 – Winnaar W1

Winnaar W2 – Winnaar W3

Loting E-Pupillen 9*9

Te spelen in de maand februari of maart 2014:

W1: Den Hoorn – HVV – dd. 05-02-2014, aanvang 18.30 uur

W2: Foreholte – Wilhelmus dd. ?

Loting D-Pupillen

Kwartfinales te spelen in de maand februari 2014:

W1: Verburch – RKDEO, dd. ?

W2: ADO Den Haag < 12 -Forum Sport, dd. 05-02-2014, aanvang 18.00 uur

W3: DSO -GDA, dd. 12-02-2014, aanvang 18.30 uur

W4: Foreholte – ADO Den Haag < 13, dd. 03-02-2014, aanvang 18.30 uur

De halve finales te spelen in de eerste/tweede week van maart 2014:

Winnaar W1 – Winnaar W2

Winnaar W3 – Winnaar W4

Zondag 2 maart Netwerk Haaglanden Toernooi voor F1 teams

Op zondag 2 maart zal bij sv DWO in Zoetermeer de voorrondes voor de Netwerkcup voor F1 teams plaats vinden. Het toernooischema met aanvangstijden zal in de eerste week van februari worden rond gestuurd. ADO Den Haag benadrukt hierbij dat de clubs met hun F1 team zullen aantreden

De deelnemende teams zijn: ADO F1, ADO F2, Blauw Zwart F1, Concordia F1, Den Hoorn F1, DHC F1, DoCoS F1, DSO F1, DUNO F1, DWO F1, Foreholte F1, Forum Sport F1, GDA F1, GHC F1, HBS F1, HVV F1, KMD F1, Laakkwartier F1, Oegstgeest F1, RKAVV F1, RKDEO F1, Scheveningen F1, SEV F1, Ter Leede F1, Verburch F1, VUC F1, VVSB F1, Westlandia F1, Wilhelmus F1, Wippolder F1.

Clubbezoek/relatiebeheer

Toevoeging ADO Den Haag en Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden medewerkers:

Zoals al bij de loting van de netwerkcup aangegeven zal het Nerwerkteam, naast Ron Kenter, Jean-Paul van Mierlo een Wim Voois worden uitgebreid met Peter Brand en Herbert Otten. Peter en Herbert zullen onder andere ook clubbezoeken gaan doen. De komende weken zullen de netwerkpartners worden benaderd waarbij er nog geen clubbezoek dit seizoen heeft plaatsgevonden.

De e-mailadressen van Peter en Herbert zijn:

Peter Brand:

Herbert Otten:

Dit seizoen verrichten wij ook de zogenaamde clubbezoeken op zaterdagen. Wij denken dat door elkaar regelmatig te ontmoeten en elkaar te informeren wij de onderlinge band sterker kunnen maken.

Thema avonden

In de maanden maart en april zal het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden nog 2 Thema avonden organiseren, binnenkort ontvangt u daarover een bericht.

Wijziging club netwerkcontactpersoon DHC:

Bij DHC is er een wijziging van de contactpersoon voor het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden. De nieuwe contactpersoon wordt Aad Eerhard e-mailadres:

Wicher Schreuders was de vorige contactpersoon. Wicher bedankt voor je inspanningen die je aan het netwerk Jeugdvoetbal hebt gegeven en Aad wensen wij veel plezier en succes als contactpersoon bij het netwerk.

Netwerkpartners

Het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden bestaat momenteel uit onderstaande clubs:

Blauw Zwart, Den Hoorn, DHC , DoCoS , DSO , DWO, DUNO, Escamp , Foreholte, Forum Sport, GDA, GHC, HBS, Houtwijk, KMD, GDA, Laakkwartier, Oegstgeest, Oliveo, HVV, RKAVV, RKDEO, Scheveningen, SEV, SJZ, SVC ’08, Ter Leede, Verburch, VVSB, VUC Westlandia, Wilhelmus, Wippolder.

De eerst volgende nieuwsbrief verschijnt eind februari 2014.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq