Piet van de Raadt stopt met bestuursdienst op zaterdag

Onze 83-jarige Piet van de Raadt verrichtte vandaag bij het laatste thuisduel van DoCoS 1 voor de laatste keer in de eigen kantine de bestuursdienst.

LEIDEN, 19 mei 2018 – Onze 83-jarige Piet van de Raadt, de oudste vrijwilliger van DoCoS, had vandaag voor de laatste keer officieel bestuursdienst bij een thuisduel van het eerste elftal. Na zeven jaar trouw deze bestuursdienst te hebben vervuld voor het eerste elftal op zaterdag gaat Piet er mee stoppen, op de zaterdag.

Piet van de Raadt, was al jaren het gezicht van DoCoS bij de bestuursdienst op zondag, toen hij zich zeven jaar geleden beschikbaar stelde om ook de bestuursdienst op zaterdag te doen toen DoCoS in het zaterdagvoetbal begon. Zeven jaar lang was Piet er vrijwel elke thuiswedstrijd en ook namens het bestuur bij vrijwel alle uitduels in de vierde klasse, derde en tweede klasse bij. Hij fungeerde niet alleen als gastheer voor de bestuurlijke ontvangst bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal, maar hij vertegenwoordigde (meestal maar niet altijd met bestuursleden) ook het bestuur van DoCoS bij uitwedstrijden in Driebruggen, Lisserbroek, Leiderdorp, Bleiswijk, Heinenoord, Hoek van Holland, Hazerswoude, Woubrugge, en op vele andere plaatsen, waaronder natuurlijk ook Leiden (bij UVS en Lugdunum)!

Ter gelegenheid van zijn aangekondigde afscheid werd Piet zaterdag na afloop van de ontmoeting met Valken ’68 door voorzitter Jasper van Marwijk gehuldigd met bloemen en een klein presentje. Bij die gelegenheid verzekerde Piet dat hij blijft komen kijken, en dat hij op zondag nog een jaartje doorgaat. DoCoS is trots op zulke vrijwilligers!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq